13 Ιουλ 2010

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!


Φωτογράφοι σε όποια παραλία και να βρίσκεστε, ή όποια παραλία και να ονειρεύεστε, εύχομαι καλό καλοκαίρι, καλές βουτιές και κυρίως καλές και μοναδικές καλοκαιρινές λήψεις!
Φιλιά πολλά και να μπαίνετε να βλέπετε μήπως παίξει κάποια καλοκαιρινή φωτοτριτική δραστηριότητα!!!!

Υ.Γ.: Και ένας διαγωνισμός που τρέχει ως 10/8... ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ............

http://www.eirinieinai.gr/index.php?

"Αυτή τη χρονιά, ως διοργανωτές, θελήσαμε να δώσουμε ένα πιο συγκεκριμένο πλαίσιο στη θεματική του διαγωνισμού, μιας και επιθυμούμε το ίδιο θέμα, η Ειρήνη, να πλησιαστεί με συγκεκριμένο κάθε χρονιά κέντρο βάρους.
Για το 2010 θα επικεντρωθούμε στην Ειρήνη και τη Μη Βία μέσω των ανθρώπινων πράξεων προς άλλους ανθρώπους. Καθημερινά, μεμονωμένα ή μέσω κοινωνικών συνόλων, οι πράξεις μας αγγίζουν περισσότερους συνανθρώπους μας από όσους αντιλαμβανόμαστε. Πιθανά οι περισσότερες από αυτές είναι ακούσιες λόγω συνηθειών ή κοινωνικών κωδικών, σίγουρα όμως υπάρχουν και πράξεις με συνειδητή κατεύθυνση.
Αναφερόμαστε στις πράξεις φιλίας, προσφοράς, αλληλεγγύης, δημιουργίας, συμφιλίωσης, ακόμα και διεκδίκησης με ειρηνικό και μη βίαιο τρόπο. Η Ειρήνη και η Μη Βία, δεν είναι έννοιες ή συμπεριφορές παθητικότητας. Είναι πράξεις με διαχρονική δυναμική και βαθειά ανθρωπιστικές. Είτε το αντιλαμβανόμαστε είτε όχι, οι πράξεις Ειρήνης και Μη Βίας, δημιουργούν σε όσους τις κάνουν μια αίσθηση βαθύτερης χαράς και τάση επανάληψης, ενώ σε όσους τις δέχονται, αίσθηση δύναμης και αισιοδοξίας.
Η ανθρώπινη παρουσία δεν είναι απαραίτητη, μπορεί επίσης να υπονοείται ή να καταγράφεται το αποτέλεσμα των πράξεών της. Στο περιβάλλον του σχολείου, της οικογένειας, της φιλίας, της εργασίας, στο δρόμο ή σε κλειστό χώρο, οι πράξεις Ειρήνης και Μη Βίας, είναι εκεί για να τις ανακαλύψουμε και να τις αναδείξουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: